Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار فناوری اطلاعات خبرگزاری فارس، این روزها اخباری از اتفاق نظر مسئولان در متوقف کردن انحصار یک پیام رسان خارجی کشور شنیده می‌شود.

یکی از مهمترین کاربردهای تلگرام که در نبود پاسخ بومی، باعث وابستگی به این پیام رسان شده کارکرد رسانه‌ای این پیام رسان بود که در قالب کانال شکل گرفت.

اما این نیاز زمانی فقط در تلگرام پاسخ داده می‌شد؛ امروز بسیاری از پیام رسان‌های بومی این امکان را فراهم کردند و حتی برخی از آنها امکانات بیشتری متناسب با نیازهای بومی را نیز ارائه می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنان که ایراداتی به نوع رسانه کانال تلگرام وارد است؛ مسئولان و کارشناسان با اشاره نوع رسانه تلگرام معتقدند که در این شیوه رسانه، ارتباط یک طرفه است و امکان ارایه نظر توسط مخاطبان وجود ندارد.

علاوه بر این به گفته محمد جواد آذری جهرمی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در این رسانه فقط خودمان حضور داریم و به دلیل اینکه مخاطبان خارجی در این فضا حضور ندارند، نمی‌توانیم حرف خودمان را به گوش آنها برسانیم و بنابراین این حضور هدفمند نیست.

همچنان که سید ابوالحسن فیروزآبادی دبیر شورای عالی فضای مجازی نیز بارها به صاحبان کسب و کارهایی که فعالیت تجاری خود را در تلگرام بنا کرده‌اند، توصیه کرده کسب و کار خود را در پیام رسان‌های بومی نیز راه بیندازند تا اگر روزی وقفه ای در سرویس‌دهی تلگرام در ایران ایجاد شد، آمادگی داشته باشند و متضرر نشوند.

پیش بینی‌های متعدد از روزی که شاید تلگرام در ایران سرویس ندهد، یا به هر دلیلی سرویس تلگرام در ایران قطع شود به تدریج احساس نیاز به جایگزین هایی برای این پیام‌رسان را ایجاد کرد.

در حال حاضر 5 پیام رسان توسط مرکز ملی فضای مجازی به عنوان پیام‌رسان های منتخب بومی انتخاب شده‌اند، تا با حمایت و توجه حاکمیت برای رقابت با نمونه خارجی تقویت شوند. 

سروش، آی گپ، گپ، بیسفون پلاس و ویسپی 5 پیام رسان منتخب مورد حمایت هستند، اما علاوه بر اینها، پیام رسان‌های دیگری از جمله بله نیز وجود دارد.

در این گزارش گزینه‌هایی از پیام سال های بومی با قابلیت امکانات رسانه‌ای کانال به عنوان پیشنهاد برای رقابت با تلگرام مطرح می شود.

پیام رسان سروش

 

پیام رسان گپ

 

پیام رسان آی گپ 

 

پیام رسان بیسفون پلاس

پیام رسان بله

انتهای پیام/ب

منبع: فارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۷۵۶۷۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آماده‌باش دستگاه‌های امدادی و خدمات‌رسان در چهارمحال و بختیاری


به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای چهارمحال و بختیاری، مدیرکل مدیریت بحران چهارمحال و بختیاری گفت: با توجه به صدور هشدار نارنجی هواشناسی، دستگاه‌های امدادی و خدمات‌رسان استان از روز امروز چهارشنبه تا جمعه در حالت آماده‌باش قرار دارند.
کیانی افزود: با توجه با اینکه بارش‌ها در سطح استان آغاز شده است، تاکنون خسارتی ناشی از بارش‌ها گزارش نشده است

دیگر خبرها

  • قابلیت قدیمی تلگرام به اسنپ‌چت رسید!
  • برگزیدگان صدا و سیمای لرستان در جشنواره «بر بلندای حضور»
  • درخشش تسنیم در جشنواره رسانه‌ای لرستان/ ۳ خبرنگار برتر شدند
  • آماده‌باش دستگاه‌های امدادی و خدمات‌رسان در چهارمحال و بختیاری
  • گزارش سایت آمریکایی از رقیب‌ ایرانی لی در استانبول
  • چراغ سبز رسانه ملی به کالا‌های آسیب‌رسان سلامت
  • مولفه‌های بومی امنیت روانی در اردبیل احصا شود
  • جلوه‌نمایی دشمنان سلامتی در رسانه‌ها / تبلیغ کالاهای آسیب‌رسان سلامت ممنوع است
  • چراغ سبز رسانه ملی به کالاهای آسیب‌رسان سلامت | توجیه عجیب برای تبلیغ این کالاها
  • ۲۴ اردیبهشت سنندج میزبان جشن بزرگ «روز دختر» است